Nova botiga amb certificat segur per pagament en línia mitjançant tpv virtual, Paypal i enllaçada amb els transportistes.

El passat 13 de Desembre vam posar en marxa el comerç en línia de productes per a fer scrapbooking scrapdisney.com.

Condicionants per a la posada en marxa

scrapdisney.com és una tenda en línia concebuda per una emprenedora barcelonina afeccionada al scrap, que tot just comença amb el negoci de venta d’articles per internet. A l’hora de posar en marxa la botiga hem tingut en compte que els inicis són sempre difícils i els diners escassos. Per altra banda estan la manca de temps i la necessitat d’utilitzar una eina que ens faciliti la gestió dels clients, comandes i enviaments.

Tecnologia utilitzada: certificat segur + pagament en línia + Paypal + enllaç a transportistes.

Per ajustar el pressupost hem optat per a utilitzar un software per a l’e-commerce lliure i gratuït com és Prestashop i un disseny gratuït optimitzat per ordinador i mòbil, que hem adaptat al que ens ha demanat el client. Per altra banda hem buscat mòduls gratuïts per a les funcionalitats que necessitàvem. Tant el software com el disseny permeten que més endavant es puguin incloure temas més sofisticats i mòduls de pagament per a ampliar les funcionalitat de la web.
També hem contractat i instal·lat el software per a fer els pagaments en línia amb redsys.es i amb Paypal. Un certificat digital (SSL) per a fer segura la navegació i el pagament en línia (és a dir, que es vegi el candau candau SSL al navegador). També s’han instal·lat els mòduls necessaris per a enllaçar la botiga amb MRW i Correus com a serveis de transport, automatitzant l’enviament de les ordres de recollida i lliurament de les comandes. S’ha inclòs un mòdul per a gestionar amb Mailchimp les subscripcions al butlletí.

Resultat

El resultat és una botiga amb certificat segur per pagament en línia mitjançant tpv virtual, Paypal i enllaçada amb els transportistes, un comerç en línia amb totes les funcionalitats que n’esperem els clients, amb unes eines d’administració per a la gestió dels clients, les comandes i els enviaments, tot a un preu molt competitiu.

Si voleu, podeu contactar amb scrapdisney perquè us expliquin com a sigut el procés de creació i instal·lació de la seva botiga en línia a contacto@scrapdisney.com.


admin

Pirata, nascut al Mediterrani (Serrat dixit), magufo, cregut i pedant oficial a casa i entre amic i coneguts. Marit de la meva dona i pare de la meva filla.

0 comentaris

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.